Suomeksi | In English
Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

ProCountor-taloushallinto-ohjelmisto

ProCountor on internetin kautta käytettävä taloushallinto-ohjelma, joka kattaa kaikki taloushallinnon osa-alueet (kirjanpito, laskutus, reskontra, palkanlaskenta jne). Ohjelmisto mahdollistaa yrityksen talouden ajantasaisen seurannan ajasta ja paikasta riippumatta. ProCountor on kehitetty sekä yritysjohdon että taloushallinnosta vastaavien henkilöiden käyttöön.

ProCountor on monipuolinen ohjelmisto: se kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon osa-alueet. Ohjelmalla on mahdollista hoitaa mm. kirjanpito, laskutus, reskontra, palkanlaskenta sekä talouden seuranta.

ProCountorissa talousluvut ovat aina ajantasalla:
tiedot syötetään vain kerran, jolloin kirjanpito-, laskutus- tai muut tiedot ovat heti kaikkien käytettävissä, oli käyttäjä missä päin maailmaa tahansa. Ohjelmisto sisältää lisäksi kattavat raportointiominaisuudet.

ProCountoria on helppo ja luotettava käyttää:
se on taloushallinto- ja kirjanpito-ohjelma, joka on helposti käyttöönotettavissa ja opittavissa. Nopeimmillaan pääset liikkeelle jopa päivässä. Tietoturva on verkkopankkien kaltainen.

Ohjelmisto on aina ajantasalla: Hoitaessasi ProCountorilla taloushallintosi, sinun ei tarvitse huolehtia versiopäivityksistä ja varmuuskopioinneista. Hoidamme ne puolestasi automaattisesti.

Saat yhdellä sopimuksella kokonaisratkaisun:
Tehdessäsi sopimuksen ProCountorista, saat kokonaisratkaisun, joka sisältää verkkolaskutuksen, reskontran ja kirjanpitotoimintojen lisäksi myös mm. pankkiyhteydet sekä sähköiset viranomaisilmoitukset.

© ADD Taloushallinto Oy, toteutus mavidi