Suomeksi | In English
Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

Taloushallinnon palvelut

Palvelemme kaikkia asiakasorganisaatioitamme ProCountor-järjestelmän avulla. ProCountor on internetissä toimiva sähköisen taloushallinnon ohjelma.

TALOUSHALLINNON PALVELUITAMME ovat mm.
– perinteinen tapa; asiakas toimittaa kirjanpitoaineiston ADD:lle kuukausittain, joka tekee koko kirjanpidon ja raportoi asiakkaalle kuukausittain kirjanpidon valmistuttua.

– konsultoiva malli; asiakas hoitaa itse taloushallinnon rutiinit käyttäen ProCountoria. ADD tarkistaa ja täsmäyttää kirjanpidon kuukausittain, tarjoaa tarvittavan neuvonnan ja konsultoinnin sekä raportoi tarkastuksen jälkeen. Tieto käytännössä reaaliaikaista.

– yhteistyöpalvelu; asiakas hoitaa sovittavat osiot taloushallinnosta, esim. myyntilaskutuksen sekä kulu- ja matkalaskujen viennin järjestelmään. ADD vastaa kaikesta muusta. Tieto on aina reaaliaikaista. Myös kirjanpitäjällä on koko ajan tieto missä mennään. Näkökulma vastaa näin enemmän yrityksen sisäistä kuin ulkoista kirjanpitäjää.

– kokonaispalvelu; ProCountor-järjestelmää hyödynnetään kaikilta ominaisuuksiltaan, mutta ADD hoitaa taloushallinnon tehtävät. Palvelu vastaa yhteistyömallia.

– osapalvelu; asiakas haluaa palvelua vain jossakin tietyssä osa-alueessa. Esim. palkanlaskennassa tai skannauspalvelussa.

– koulutus; ADD antaa koulutuksen ja tukee ProCountor-järjestelmän käyttössä.

© ADD Taloushallinto Oy, toteutus mavidi