Suomeksi | In English
Ota yhteyttä
Pyydä tarjous

Yritys

ADD Taloushallinto Oy on uudenlainen, ystävällinen ja palveleva tilitoimisto. Olemme sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja käytämme nykyaikaisinta tekniikkaa hyväksemme sekä asiakaspalvelussamme että sisäisesti.

Valitsitpa taloushallinnon palveluistamme sitten edullisen Itsepalvelun tai kattavan Täysihoidon, vastaamme aina taloutesi ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta.

Itsepalvelu

Hoidat itse osto- ja kululaskut ProCountorilla maksuun saakka. Teet myyntilaskut ja valvot saa-miset itse. Hoidat ehkä yksinker-taiset palkatkin itse.

Täysihoito

Hoidat itse vain osto- ja kululaskujen tarkastamisen ja hyväksymisen ja ilmoitat muuttuneet palkkaperusteet palkanlaskentaan. Me hoidamme loput!

Joka tapauksessa huolehdimme puolestasi kaikista viranomaisilmoituksista ja aikataulujen noudattamisesta, tarkistamme että ennakonpidätyksen ja eläke-vakuutusten maksut ovat oikean kokoiset – ja että et maksaa liikaa veroa itsekään!

Asiakkaamme ovat tyypillisesti 10 – 300 hengen asiantuntijaorganisaatioita, jotka haluavat hyötyä sähköisestä taloushallinnosta. Näkökulmamme taloushallintoon on pikemminkin controllerin kuin kirjanpitäjän. Rakennamme asiakaspalvelumme asiakkaan toiminnan johtamisen ja raportoinnin tarpeista. Oletko ajatellut, mitkä ovat viisi tärkeintä mittaria, joilla yritystäsi johdat?

Kirjanpidossa ja palkanlaskennassa käytämme ProCountor.com- ohjelmistoja, jotka hyödyntävät sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksia täysimääräisesti. Asiakkaamme ja heidän valitsemansa muut tahot voivat katsella raportteja ja hakea tietoja järjestelmästä halutessaan ja ilman käyttäjäkohtaista lisämaksua. Väitämme rohkeasti olevamme Suomen osaavin ProCountor toimisto.

© ADD Taloushallinto Oy, toteutus mavidi